SKIRK SKILLZ 1,2% GPM

Kiekvienais metais Jūsų skirtas GPM padeda mums vis labiau virsti antraisiais namais šokėjams ir pagerinti sąlygas jiems.

Pernai surinktos lėšos padėjo įrengti naujas šokių sales Lukiškių g. 5, 1 a. Dėkojame Jums už tai ir kviečiame prisidėti prie šokių studijos SKILLZ šokėjų sąlygų gerinimo ir skirti įstaigai 1,2 proc. nuo savo sumokamo pajamų mokesčio.

Jei jūs neskirsite šių 1,2 procentų gyventojų pajamų mokesčio savo norimai ne pelno siekiančiai organizacijai, jie pateks į bendrąjį valstybės biudžetą ir juos paskirstys už Jus.

😎Paremti labai paprasta!😎

Jums tereikia užpildyti prašymą – FR0512 formos 4 versiją ir iki 2023 m. gegužės 2 d. pateikti elektroniniu būdu Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) teritoriniam skyriui.

Norėdami pateikti prašymą, prisijunkite prie elektroninio deklaravimo sistemos (EDS) http://deklaravimas.vmi.lt taip, kaip jungiatės deklaruojant metines pajamas.

Pasirinkite kairėje pusėje esantį mygtuką „Pildyti formą“, tuomet spauskite “Prašymas skirti paramą” o tuomet – prie formos FR0512 v.5 esančią funkciją (pasaulio paveiksliuką) „Forma elektroniniam pildymui”.

Atsidarys naujas langas. Spaudžiame „Pridėti naują įrašą” ir rašome į paiešką „Media ir Šokių Studija „Gatvės Šokiai”

Užrašome duomenys:

Išsaugojame ir pateikiame. Taip Jūsų 1,2 proc. jau sumokėtu mokesčių nukeliaus į tikslią vietą ir padės mums tobulėti ❤️

Dėkojame labai ir susimatome salėse!

Čia rasite video kaip „Kaip skirti dalį GPM paramai”